b.young

b.young

Masser af flotte designs

I 1991 blev b.young grundlagt som et tøjfirma, som primært fokuserede på basic tøj.

 

Lige fra begyndelsen har b.young ikke kun fokuseret på basic tøj, men også skarpe designs og omhyggeligt afbalancerede farver, samtidig er vi er også meget bevidste om kvalitet.

 

Vi sørger for, at du får high fashion og kvalitet til attraktive priser.

 

Telefon: 24 23 01 59

b.young I SILLEBROEN TILBYDER
Udvalgte tilbud fra butikken
Bikerjakke
b.young
Bikerjakke
499,95 kr.
Bluse
b.young
Bluse
199,95 kr.
Sød kimono fra b.young
b.young
Sød kimono fra b.young
349,95 kr.
INSPIRATION FRA SILLEBROEN
Kom an, efterår!
Kom an, efterår!
Efteråret har allerede vist muskler – men vi gi’r igen. Hold f.eks. varmen i en oversize vinterjakke og sæt en stor, fed streg under din personlighed og udstråling.Storm, kuling, orkan. Whatever! For det er i hvert fald pivkoldt! Og det kræver sit overtøj at kunne holde varmen, når temperaturerne kryber faretruende tæt på 0 og chill-faktoren er langt under! Heldigvis byder alle vores butikker med mode til hende på masser af lækre (og varme!) jakker og frakker i dun, dyne, uld og læder. Kombiner f.eks. en oversize uldjakke med en af efterårets absolutte must haves, hoodien, og skab et afslappet, men velklædt udtryk.
Rød mand, gå!
Rød mand, gå!
Leg med farver uden at komme til at ligne et trafiklys! Rød hitter i efteråret og det samme gør hoodien. Farven rød og hoodien. To ting du ikke kan komme udenom i efteråret 2017. Hoodien har nærmest fået status som den nye blazer og er overalt! Og hos Sillebroen finder du ikke bare hoodien og den røde hitfarve i strik og accessories, men et stort og bredt udvalg af herremode og efterårets tendenser hos H&M, BLEND, Sam’s, Tøjeskperten, Wagner Male & Female, Puls, GS Store, Drop Dead og CM Fashion. Og selvfølgelig alle de nye fede sneaks hos Sportmaster.