Apotek

Apotek

Apoteket sælger lægemidler, naturlægemidler, frihandelsvarer og andre serviceydelser. Derudover tilbyder vi rygestopkurser, rådgivning til astmapatienter om korrekt inhalation og dosispakket medicin. Apoteket sikrer en korrekt lægemiddelanvendelse ved at give faglig information tilpasset den enkelte kundes behov.

 

Apotek I SILLEBROEN TILBYDER
Udvalgte tilbud fra butikken
Apotekets alcogel
Apoteket
Apotekets alcogel
75,00 kr.
Decubal sampak
Apoteket
Decubal sampak
Før 404,85 kr.
261,00 kr.
A-Derma Exomega Control
Apoteket
A-Derma Exomega Control
Før 264,50 kr.
211,60 kr.
A- Derma Exomaga Foaming gel
Apoteket
A- Derma Exomaga Foaming gel
Før 204,50 kr.
163,60 kr.
INSPIRATION FRA SILLEBROEN
Fin til fest
Fin til fest
Fin til fest! Er du klar til vinterens mange fester? Og har du styr på outfittet?Som altid har Sillebroen masser af gode tips til, hvad du skal have på til januars sammenkomster. Sæsonen byder heldigvis på masser af nyheder, accessories og smykker, så der er rig mulighed for at eksperimentere og lege med dresscoden. Kom ned i vores mange butikker og bliv klædt fint på :-)
Forkæl dig selv
Forkæl dig selv
Nogle gange må man godt være lidt ekstra god ved sig selv, og fylde garderoben op med lækre, nye blonder, blomster og (mere) bling-bling. Og når det er koldt og vådt udenfor, må man gerne gøre hverdagen lidt sjovere og se ekstra sprød ud ;-)Start feks. det nye år i møde med glitter, mønstre, flotte farver og lak på neglene. Og du finder det hele i Sillebroen Shopping!Kig forbi og forkæl dig selv fra top til tå!