Telia

Telia

Din mobilforhandler i Frederikssund. Med Danmarks største og bedste 4G-netværk, er du sikker på hos Telia at få det bedste udgangspunkt for dine behov for mobiltelefoni, bredbånd og TV. I Telia-butikken får du tilmed kompetent rådgivning omkring netop dine behov – det være sig inden for de nyeste smartphones og tablets samt det hurtigste 4G-internet til at tage med på farten. Desuden kan du høre mere om, hvordan du gennem vores mobilpakker får adgang til verdens fedeste musiktjeneste Spotify eller de fedeste serier med HBO. Vores medarbejdere er eksperter i telefoni, så de kan helt sikkert hjælpe dig med at komme igang med din nye telefon og rådgive dig om, hvilket tilbehør der vil gøre din mobiloplevelse liiidt federe. 

Du kan desuden finde os på Facebook på facebook.com/telia

Nyd Friheden

Med fri data hos Telia, kan du frit streame, skrive med dine yndlingsmennesker på Messenger og tjekke mails - uden at skulle tænke på, hvor meget data du nu liiiige har tilbage. Og samtidig kan du opleve Nordens bedste netværk med 100% grøn strøm. Det er en win-win løsning, der både giver god samvittighed og masser af frihed!

Nyt år, ny telefon!

Her finder du gode tilbud på smartphones. Vi har de nyeste smartphones! Det er en mærkelig tid, og du bruger højst sandsynligt mere tid derhjemme, foran computeren. Du skal aldrig gå ned på udstyr - så derfor udbyder vi et stort udvalg af computertilbehør som mus, tastatur, måtter og tastatur. Vi har mange gode tilbud og tilbyder rentefri afbetaling.   Vi har en bred viden og et serviceorienteret personale, så hvis du er i tvivl om, hvilket produkt der lige passer til dig, så kom ind i Telia og oplev en kompetent og professionel rådgivning og prøv samtidig vores produkter live og få hjælp til at komme i gang med din nye telefon eller TV.

Telefon: 28 27 11 28

http://telia.dk/

 

Telia PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN