Synoptik

Synoptik

En brillebutik, hvor du bliver mødt i øjenhøjde

Hos Synoptik har vi fokus på den gode oplevelse og tilbyder en masse services, som hjælper dig med at passe godt på dit syn. 

Udvalg af briller, solbriller og kontaktlinser

I vores butik kan du altid vælge imellem et stort udvalg af billige briller i kvalitetsstel, kontaktlinser og solbriller. Du finder designerstel fra både Ray-Ban, Gucci, Marc Jacobs, Oakley og mange flere. Vi tilbyder briller i alle prisklasser uden at gå på kompromis med hverken kvalitet eller rådgivning. Vi har også altid årets største tendenser og klassikere inden for solbriller både med og uden styrke. Uanset hvad du søger, er vores stylister dygtige til at finde stel, der passer bedst til din ansigtsform og til dig som type. Vi kan selvfølgelig også hjælpe dig med kontaktlinser, hvad enten du foretrækker endagslinser, 14-dagslinser eller månedslinser. Vi har også seje briller til vores mindste kunder

Synstest og Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek

Den gode rådgivning er vigtig for et resultat, du kan være tilfreds med. Du er altid velkommen til at kigge ind for at få lavet en gratis synstest, som ikke kræver tidsbestilling. Og som den eneste optiker i landet tilbyder vi desuden en Udvidet Synsprøve med Sundhedstjek. Her undersøger vores autoriserede optikere dine øjne grundigt og kan desuden se evt. sygdomstegn, som kan påvirke din sundhed og livskvalitet. Synsprøven bestiller du tid til enten i butikken eller online.

Abonnement på kontaktlinser og briller

Hos Synoptik tilbyder vi en lang række forskellige kontaktlinseabonnementer. Med i abonnementet får du gratis kontaktlinsetjek, rabat på briller og solbriller mm. Vi tilbyder også vores Brilleabonnement All-Inclusive, hvor du kan vælge tre briller med din styrke til en fast månedlig leje. Det betyder, at du frit kan sammensætte dit brillemiks, så du fx har en almindelig brille, en sportsbrille og en solbrille med din styrke. Og ændrer styrken sig, skifter vi dine glas gratis nementet, hvor du kan leje tre eller flere par briller. Det giver dig mulighed for at skabe variation i dit look af briller, uden at det skal koste den helt store bondegård. Så kan du have et par til fest, hverdag, arbejde - som du kan skifte ud løbende, så de følger tidens trends. Smart, ikke? .

Hos Synoptik tager vi dit syn alvorligt, uanset om du har brug for læsebriller, skærmbriller, kontaktlinser, solbriller med styrke eller bare et godt råd. Se, hvad vi kan tilbyde dig på synoptik.dk

Bliv mødt i øjenhøjde

Vi har altid lave priser og en kollektion med mange stel, så du er sikker på at du finder brillerne der passer til din personlige smag og stil. Vi møder dig altid i øjenhøjde! Vi hjælper med den individuelle løsning, for ingen øjne er ens - og intet ansigt er ens. Vi har mange populære brands i både briller og solbriller. Vinteren byder også på tørre, røde og irriterede øjne - hvis du er en af de mange danskere, der lider af dette, så tag et smut forbi Synoptik og bliv mødte af autoriserede optikere, der kan undersøge dine øjne.

Telefon: 47 31 32 61

😄Gå til Synoptiks hjemmeside - klik her

🌑 Kontaktlinser - klik her

🌑 Udvidet synsprøve - bestil tid her

 

Synoptik PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN