HAFF

HAFF

- Design by Youth

Køb børnetøj i Frederikssund. Trendy butik med topmoderne tøj til børn og unge i alderen 1 mdr. -16 år. Hos os er kunden altid i fokus og vi tilbyder høj faglighed og er altid klar med gode råd og vejledning. Vi sørger for en uhøjtidelig og afslappet atmosfære og hos os er der plads til alle - både de unge mennesker og deres forældre. Vi fører de lækreste mærker både til dreng og pige, både internationale og danske, og mærkerne er Levi's, Petit Sofie Schnoor, Cost:bart, Rosemunde, GRUNT, D-XEL, Petrol, Höjtryk, Beckaro, sibinlinnebjerg, Melton og Move. Velkommen - vi glæder os til at jer

Sejt tøj til børn og tweens

Her finder du alt hvad dit barns garderobe behøver og billigt børnetøj, der dækker dine børns behov.  Tøj skal være behageligt, praktisk og funktionelt - men det må også samtidigt være lidt sejt og det skal helst også kunne afspejle dit barns personlige stil. Hos HAFF finder du altid trendy og inspirerende beklædning og kvalitetstøj til børn og unge. I vores butikker har vi særligt fokus på tøj i str 8-16, men du vil også altid kunne finde noget til mindre børn. Og du vil med garanti finde moderigtigt tweentøj!

Klæd dine børn på til vinteren!

Det er vinter, så det er på høje tide at købe nogle lækre og bløde hjemmesæt, der gør hjemmeundervisningen lidt rarere for dit barn. Vi har billigt drengetøj og pigetøj, der er lavet til at være behageligt for børn, uanset aktivitetsniveauet.  Tag dine børn med og lad dem gå på opdagelse i vores store udvalg af alt det, der varmer i de kolde vintermåneder - blandt andet lækre dynejakker fra fx Calvin Klein eller Fila - og varme trøjer til børn og tweens. Vi tilbyder med garanti en hyggelig og inspirerende oplevelse til overkommelige priser.

Tlf.: 47 31 00 40

Tjek også udvalget af tøj på vores hjemmeside:

😄Gå til butikkens hjemmeside - klik her
HAFF PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN