CM Fashion

Dame- og herretøj i fantastisk kvalitet

CM Fashion forhandler både dame- og herretøj til folk, der er modebevidste og vil have kvalitet. Vi er brede i stil, da vi både har den rå og den klassiske stil. Vi følger konstant med i, hvad der rykker sig i markedet, og kan derfor altid tilbyde kunderne den nyeste mode. Vi går meget op i at give en super god og personlig service. Udover det forhandler vi smykker, sko og tasker. 

Vi forhandler mærkerne

Dame: BZR, Cheap Monday, OBJECT, minimum, Peppercorn, Drys, Just Female, NÜMPH, Selected Female, Samsøe, Mos Mosh. 

Herre: Solid, Tailored By Solid, minimum, Revelution, Gabba, Oill, Cheap Monday, Anerkjendt.

Vi har altså et solidt og bredt udvalg af lækre kvalitetsbrands - samlet ét og samme sted. Og så får du ovenikøbet fantastisk service - vi står gerne klar og hjælper dig med at finde den helt rigtige pasform - eller den helt rigtige farve, der bare står godt til dine øjne eller din kulør, og dit humør 

Vi imødekommer dine modebehov

Ved at tilbyde et bredt udvalg af formelt, afslappende, og denimtøj i forskellig stil og farve, vil du med sikkerhed kunne finde noget der tiltaler dig og dine behov og ønsker. Et par lækre jeans er nærmest et must i vores garderober, for de står godt til det hele. En simpel t-shirt, en flot bluse - en tunika. Og de er alsidige i forhold til formålet: en tur i biffen, mixet med en blazer er det et perfekt look til arbejdet. Vi hjælper dig med at finde dine drømmejeans, der vil holde mange år og som passer din form perfekt. 

Få varmen med CM Fashion

Brrr - det er koldt udenfor, så det er på høje tide at få købt en ordentlig sweater eller strik, der holder på varmen og samtidig er smart. Det kan du gøre hos CM Fashion og vi tilbyder ydermere et kæmpe udvalg af varmt vintertøj til gode priser. Lige nu kører vi nogle ultragode og varme vintertilbud, som du kan holde øje med på vores Facebook-side og vores hjemmeside.

Telefon: 47 34 04 00

😄 Se butikkens hjemmeside - klik her

 

👉Følg butikken på Instagram - klik her
👉Følg butikken på Facebook - klik her

 

CM Fashion PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN