Creme Fraiche

Creme Fraiche

Creme Fraiche har eksisteret i 20 år. Der ligger samlet 6 butikker rundt i Danmark. Creme Fraiche-butikken har en meget bred målgruppe og gode, lave priser, hvor alle kan være med. Creme Fraiche er en modebutik for smarte, unge og ældre piger. Vi har stort udvalg i sejt og smart børnetøj. Det meste af vores tøj er fra London og modebyen Paris.

Udtryk dig gennem moden

Det er ikke helt ligegyldigt, hvad du vælger at tage på af tøj. Det du har på fortæller ikke blot meget om din stil, men også din personlighed kan skinne igennem. Skal du have opdateret garderoben med et smukt og lækkert outfit, så skal du et smut forbi vores skønne butik!

Forkæl dig selv!

Det er en vanskelig tid vi lever i, men det betyder ikke at du skal gå ned på selvforkælelse. Tag et smut forbi vores skønne butik og forkæl dig selv med det perfekte outfit. Vi giver dig en hyggelig og inspirerende oplevelse, hjælper dig med at finde det rette look og guider dig igennem de nyeste tendenser med mange valgmuligheder, til hver en smag. Vi tilbyder også et dejligt udvalg af bløde hjemmesæt, så hjemmearbejdet bliver lidt rarere.

Telefon: 28 19 67 75
http://cremefraiche.dk

Creme Fraiche PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN