Designers Market

Designers Market

Moderne kvindetøj i Frederikssund.

I Designers Market er al vores tøj i moderigtigt design, med stor fokus på kvalitetsmaterialer, og en pasform som er helt i top. Vi designer løbende nye kollektioner så vores tøj altid reflekterer den aktuelle mode. Designers Market Sillebroen er en hyggelig multibrand butik med DIG i centrum. Hos os finder du en masse spændende brands, som f.eks. Copenhagen Luxe, Cream, Kaffe, Culture, Educe, Soaked in Luxury, ICHI mfl.

Køb tøj du elsker!

Hos os mener vi ikke det skal være svært at fylde garderoben med tøj man elsker! Derfor udbyder vi et rigt udvalg af kvindemode, der gør det nemt for dig at finde lige nøjagtigt det tøj DU vil elske. Hvis du skal pifte dit look lidt mere op, så har vi også et kæmpe sortiment af diverse modetilbehør, såsom badetøj, tørklæder, lingeri, tasker, sko og støvler. Alt sammen nøje udvalg, så du kun vil blive introduceret for det nyeste og lækreste indenfor vores brands. 

Lækkert tøj til overkommelige priser

Vi har tøj for enhver smag, og i ethvert prisniveau. Vi har også altid et godt tilbud. Vi har blandt andet et stort udvalg af elegante og fine skjorte, perfekte til forårs og sommerlooket. Eller hvad med en sød kjole eller nederdel, der vil passe perfekt til både casual og elegante looks, alt efter hvad du parrer det med. Alt dette står vi klar til at hjælpe dig med at finde rundt i - for nogengange er det rart bare at lade sig blive inspireret og guidet igennem, hvilke trends der passer dig allerbedst. 

Varme tilbud i en kold tid

Vintermånederne kan være kolde og deprimerende - især i “disse tider”. Hos Designers Market kan vi guide dig igennem de nyeste trends, der varmer. Vi sætter en stor ære i at yde den service, du fortjener og går ikke på kompromis med hverken kvalitet og design. Den kolde vinter betyder at striksæsonen er skudt i gang og hos os, kan du finde et stort udvalg af fede striktrøjer.

Telefon: 47 38 44 14

😄Gå til butikkens hjemmeside - klik her

 

Designers Market PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN