My Apartment

My Apartment

Eksklusiv kvindetøj Frederikssund

I My Apartment lægger vi vægt på den gode oplevelse og den bedste service. Vi rammer bredt og får hele tiden nye varer. Så vi har fingeren på modepulsen :-) Hos os finder du mærker fra b.la. Mbym, Globel funk, Love&Divine YAS, Object, SisterS Point, Nùnoo, Only, Dixie, Liberte og mange andre. Alle vores produkter er nøje udvalgt og i bedste kvalitet - for vi ved du fortjener det allerbedste. 

Unik kvindemode til en overkommelig pris

Skab et individuelt statement med dit tøj - vi ved at det tøj du vælger at tage på i høj grad afspejler hvem du er og hvad du stiler efter i hverdagen. Hos My Apartment kan du gå på opdagelse i vores brede sortiment af eksklusivt kvindetøj, der passer til din individuelle stil. Du kan også gå amok i vores accessories-afdeling, hvor du kan købe smykker, tørklæder og tasker, der med garanti ville kunne fuldende dit look. Vi har et stort udvalg af smukke forårs og sommerkjoler og bluser i forskellige farver, mønstre og blomster, der vil gå godt med det mere rå univers, præget af læder og denim. 

Vi klæder dig på til 2021

Det er vigtigt at støtte dine lokale forretninger. Vi har hos My Apartment lavet en click and collect-løsning, hvor du kan reservere eller bestille varer online, som kan afhentes i en af vores butikker - eller selvfølgelig også blive leveret til dit hjem. Det er blevet koldt udenfor - så hvorfor ikke forkæle dig selv med en lækker jakke eller strik i god kvalitet til en god pris. Solen er skarp i alle månederne, ikke kun om sommeren - det er vigtigt at beskytte øjnene, men det betyder ikke at man ikke behøver se smart ud imens. Smut forbi My Apartment og oplev vores solbrillesortiment, der alle er til en ordentlig pris, og du vil helt sikkert kunne finde et par, der lige står perfekt til dit look og din ansigtsform. Ellers skal vi selvfølgelig nok rådgive dig! Vi fører blandt andet solbrillemærket Re:Designed til den skønne pris på 199,- - så nu er der altså ingen undskyldninger. 

Telefon: 51 68 44 81

😄Gå til My Apartments hjemmeside - klik her

 

👉Følg butikken på Instagram - klik her
👉Følg butikken på Facebook - klik her
My Apartment PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN