Q shop

Q shop

Smart tøj til kvinder i Frederikssund

Sisters Point bliver til Q SHOP med et nyt lækkert udtryk i butikken, men stadig de samme brands og søde personale. Kom ind og se den nye Pieces - som shop in shop eller det nye fede mærke CONTINUE.

Spar tid og penge

Hos Q Shop gør vi det let for dig at finde det tøj, du bare ikke kan leve uden og som ville fuldende din garderobe og dit look og ved at have udvalgt kun det lækreste tøj, vil du hurtigt kunne finde det du mangler. Og måske lidt mere til.  Hos Q shop kan du købe tøj til en fornuftig pris, men der lægges stadig vægt på kvaliteten. Vi inspirerer dig med at få nye detaljer i din garderobe, der vil pifte dit look lidt mere op. Du fortjener at ligne en milliard - derfor hjælper vi dig mere end gerne med at guide dig igennem de nyeste trends - det tøj, der passer dig og dine behov som fod i hose. For vi ved om noget, hvor meget det tøj man vælger siger om ens personlighed. 

Se fantastisk ud i den nyeste vintermode

Vi tilbyder kvindetøj i moderne design og stræber efter at skabe en inspirerende oplevelse for alle vores kunder. Du kan blandt andet gå på udkig i vores udvalg af de superpopulære veste, der kan bruges som overtøj - og som giver dit vinterlook et moderne og smart touch. Du kan desuden også købe mange lækre uld,-og dynejakker, der vil gøre vinteren og foråret lidt varmere. Vi har et alsidigt udvalg af tøj, der passer til alle formål; om det er til fest eller hverdag. Tøj til turen i biografen, tøjet til første arbejdsdag. Du vil med garanti finde noget, der lige passer dine hverdagsudfordringer.

Telefon: 23 11 44 81


Q shop PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN