DET SKER I SILLEBROEN

Aktiviteter for hele familien

The Spirit of New Orleans - med Fessor
18. August kl. 12-15
The Spirit of New Orleans - med Fessor
Sillebroen Jazzfestival

The Spirit of New Orleans er i dag ét af de mest kendte og rutinerede orkestre i Danmark, med en unik dynamisk og swingende stil, der rummer alle de ingredienser, der skal til for at gøre musikken levende. Orkestret spiller ragtime, blues, marcher, lovesongs, evergreens, egne kompositioner og gospel og spirituals af høj kvalitet.

Udover de musikalske kvaliteter, lægger orkesteret stor vægt på, at skabe stemning gennem en god kontakt til publikum med musik og sang langt ud over scenekanten.

Speciel guest: Fessor.

Se hele Jazz programmet

Scandinavian Rhythm Boys
25. August kl. 12-15
Scandinavian Rhythm Boys
Sillebroen Jazzfestival

Scandinavian Rhythm Boys blev dannet i 1997 af svenske og danske musikere, der ønskede en dynamisk lyd uden trommer, dybest set akustisk og med et repertoire baseret på begyndelsen af ​​rytmisk musik i USA (fra 1850 til 1950). Det er en anderledes oplevelse af musik, som du sikkert aldrig har hørt før.

Scandinavian Rhythm Boys arbejder med ragtime, blues, åndelige sange, gospel og tidlige former for jazzmusik, kombineret med kendte evergreens, ballader og swing.

Se hele Jazz programmet

VIND EN BIL
1. september kl. 8.00 - 17.00
VIND EN BIL
- i Sillebroens golf Cup 2018

Sillebroen Shopping Golf Cup er en åben turnering for alle, hvor alle golfere kan deltage, så husk at invitere vennerne med til hygge og forkælelse.
Ud over at vores hovedsponsorat går til støtte af FGK´s elite, giver vi traditionen tro et tilskud til et godt formål som går til Danske Hospitalsklovne, som forbedrer hverdagen for de årligt 75.000 indlagte, kronisk syge børn i Danmark.

Spilleform: Individuel Stableford med 3/4 sph. over 18 huller i en række.

Der er som tidligere år rigtig flotte præmier fra Sillebroens mange spændende butikker. Der er 1. præmie til både damer og herrer og forplejning på banen.

Der er præmier til vindere af nærmest flaget på ALLE Par 3 huller (bolden skal være på green) . Som vanligt kan der købes et “Drive” af en PRO/Elitespiller for 100 kr. på alle Par 3 huller (du betaler kun hvis bolden er på green, husk kontanter). Slaget tæller ikke i den løbende stableford, men kun som nærmest flaget, så du skal slå din egen bold efterfølgende.

I ÅR HAR VI EN NYSKABELSE, IDET DU KAN VINDE EN BIL FOR “HOLE IN ONE” PÅ HUL 18.
(Elitespillernes slag tæller ikke med)

Efter en skøn runde golf er der naturligvis fællesspisning, som er inkluderet i turneringsfeen (excl. drikkevarer til frokosten).

Fuldtidsmedlemmer af Frederikssund GK 18-hullers bane betaler kr. 300.

Flexmedlemmer og gæster betaler herudover kr. 100,00 i greenfee.

TILMELD DIG HER

 

Mødetid senest kl. 8.30 med gunstart kl. 9.00.

 

Sillebroen Shopping støtter op om idræts – og kulturlivet i Frederikssund

Tag en ven gratis med hver tirsdag i Biografen
Tirsdag
Tag en ven gratis med hver tirsdag i Biografen
Telia Tirsdag i Biografen

Tag en ven gratis med i biografen
Som privat Telia mobil- eller mobilt bredbåndskunde kan du tage en ven gratis med i biografen hver tirsdag året rundt i biografen - og du kan bestille kode til Telia Tirsdag allerede fra onsdagen ugen før dit biografbesøg! Pladserne reserveres på nfbio.dk, og billetterne skal afhentes den tirsdag, hvor I skal i biografen. God fornøjelse med Telia Tirsdag!
OBS: Husk at bestille din kode i god tid!

Sådan gør du:

  • Bestil din ugentlige Telia Tirsdag kode. Send en SMS med beskeden 2FOR1 til 1220 (koster alm. SMS takst).
  • Du modtager et link til en QR-kode fra Telia.
  • Vis QR-koden ved billetskranken, når du betaler for den ene billet. Så får du den anden gratis.

Vi glæder os til at byde dig og en ven velkommen i biografen!

INSPIRATION FRA SILLEBROEN
SHOEAHOLIC
SHOEAHOLIC
Sko kan vi aldrig få nok af - og med de helt rigtige af slagsen, kan du redde enhver tøjkrise. Om du er til høje hæle, spidse snuder, sporty sneakers eller bare gerne vil have en flad, er der masser af muligheder for at give hverdagstøjet nyt liv, og pifte festlooket endnu mere op - og mix det med sæsonens accessories. Lad skoene få opmærksomheden, og slip din indre shoeaholic løs hos Sillebroen!
Bryllupsklokkerne ringer
Bryllupsklokkerne ringer
Bryllupssæsonen er over os, og vi klæder dig ordentligt på, så du bliver klar til den store dag - både som brud og som en af de heldige, der har fået en invitation. For bryllupper er noget helt særligt, og det fortjener lidt ekstra styling og krydderi til outfittet :-)Bliv inspireret her til det perfekte outfit til sommerens bryllupper.