Persondata

Hvordan håndterer vi dine oplysninger

Persondata


Vi behandler følgende kategorier af persondata: Registreringsoplysninger vedrørende nyhedsbrev, dvs. navn og mailadresse.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, har du følgende rettigheder:
• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset – herunder, at du har ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
• Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger netop er baseret på dit samtykke.
• Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Vi tager alle forholdsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, således personoplysninger håndteres og opbevares forsvarligt. 

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I tilfælde af vi bliver bekendt med et brud på persondatasikkerheden, giver vi uden unødig forsinkelse besked til Datatilsynet og til de personer, hvis oplysninger er berørt af sikkerhedsbruddet.
Sillebroen Shopping er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger, som knytter sig til modtagelsen af vores nyhedsbrev. 


INSPIRATION FRA SILLEBROEN