Imerco Home

Imerco Home

Imerco A/S er Danmarks største isenkramkæde med 150 butikker fordelt over hele landet. Imerco blev startet af visionære isenkræmmere helt tilbage i 1928 og fylder således 87 år i 2015. I dag udmærker Imerco sig ved at være den førende butikskæde til køkken og bord og tilbyder Danmarks største udvalg af varer og brands inden for køkken og bord.

Skil dig ud med et unikt sortiment

Hos Imerco finder du også varer, som man kun kan finde hos Imerco. Det vil sige at her kan du finde unikke varer. Desuden er vores produktsortiment aldrig det samme og det ændrer sig med årstiderne og tidens trends. Besøg os i vores butik eller hold øje med vores særtilbud.

Lad 2021 være året, hvor du springer ud som masterchef i dit eget køkken!

Vi bruger langt mere tid i hjemmet i “disse tider” - det betyder mere tid til projekter i køkkenet - og det kræver det helt rette og smarte udstyr. Vinteren lægger op til hygge - så hvorfor ikke forkæle din familie med dampende varme vafler, hvis dufte får mundvandet til at løbe. Det er med garanti et sikkert hit! Smut forbi vores Imerco-butik hos Sillebroen og gå på opdagelse i vores store udvalg af vaffeljern og andet udstyr og til hjemmet!

Telefon: 47 31 11 00

😄Gå til Imercos hjemmeside - klik her
Imerco Home PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN