CLICK AND COLLECT

CLICK AND COLLECT

3, 2, 1 KOM FØRST TIL ALLE DE GODE TILBUD

Som de første i norden, giver Sillebroens app, dig nu mulighed for at reservere alle de gode tilbud lige meget hvor du er, med vores Click & Collect. Og du kan godt glæde dig, for med den i hånden kommer du til at kunne sikre dig de bedste tilbud og fedeste nyheder fra alle Sillebroens butikker.

HAFF, Sisters Point, GS Store, Wagner og Designers Market var de første butikker med Click & Collect, men flere af Sillebroens butikker følger nu trop "Følg" disse butikker på din app og reserver de gode tilbud hjemme fra sofaen.

Har du ikke Sillebroens bonus app endnu?

Med Sillebroens Bonus App er du en af de første, der får besked, når butikkerne i Sillebroen har særligt gode tilbud til dig.Du får 10 point hver gang du åbne app'en og checke ind i Sillebroen. Og vi smider 5 point oveni, når du går en tur på 1. sal. 
Dine point kan du veksle til gaver, præmier eller særligt gode priser på forskellige varer. Du er også den første, der får besked, når butikkerne har særligt gode tilbud til dig. Du vælger selv, hvilke butikker du har lyst til at følge, så tilbuddene altid har relevans for dig. Butikkerne uploader dagligt masser af gode tilbud, ligesom du med push-beskeder får direkte adgang til super- aktuelle tilbud, mens du er i centret. Se video med fordele her.

Download allerede i dag og husk at slå bluetooth til når du er i Sillebroen
appstore eller google play 

INSPIRATION FRA SILLEBROEN