Persondata

Hvordan håndterer vi dine oplysninger

Persondata


Vi behandler følgende kategorier af persondata: Registreringsoplysninger vedrørende nyhedsbrev, dvs. navn og mailadresse.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, har du følgende rettigheder:
• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset – herunder, at du har ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
• Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger netop er baseret på dit samtykke.
• Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Vi tager alle forholdsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, således personoplysninger håndteres og opbevares forsvarligt. 

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I tilfælde af vi bliver bekendt med et brud på persondatasikkerheden, giver vi uden unødig forsinkelse besked til Datatilsynet og til de personer, hvis oplysninger er berørt af sikkerhedsbruddet.
Sillebroen Shopping er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger, som knytter sig til modtagelsen af vores nyhedsbrev. 

Følgende vilkår gælder Sillebroens nyhedsbrev:

Når du tilmelder dig Sillebroens nyhedsbrev giver du Sillebroen samtykke til at behandle dine personoplysninger (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a og markedsføringslovens § 10) alene til det formål at modtage nyhedsbreve og markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet (databeskyttelsesforordningen artikel 7, stk. 3), dette gøres ved at klikke på linket ”Afmeld” nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger vil herefter blive slettet, medmindre vi har et andet lovligt grundlag, der gør, at vi fortsat kan behandle personoplysningerne.

INSPIRATION FRA SILLEBROEN
Klæd dig rigtigt på til de kolde løbeture
Klæd dig rigtigt på til de kolde løbeture
Læs mere
Kvindemode: Pailletter & Glimmer til vinterens arrangementer
Kvindemode: Pailletter & Glimmer til vinterens arrangementer
Læs mere
Accessories: Giv en gave, der gør ethvert outfit strålende
Accessories: Giv en gave, der gør ethvert outfit strålende
Læs mere
Herremode til vinterens festligheder
Herremode til vinterens festligheder
Læs mere
Skab magi: Gaveidéer til de mindste i familien
Skab magi: Gaveidéer til de mindste i familien
Læs mere
Gaveguide: Lækre gaver til boligen
Gaveguide: Lækre gaver til boligen
Læs mere
Vinterstøvler og sko: Fra sne til fest
Vinterstøvler og sko: Fra sne til fest
Læs mere
5 beauty must-haves denne vinter
5 beauty must-haves denne vinter
Læs mere
Spisesteder Frederikssund – masser af muligheder i Sillebroen
Spisesteder Frederikssund – masser af muligheder i Sillebroen
Læs mere
Beskyt håret mod solen – tips til gode plejeprodukter
Beskyt håret mod solen – tips til gode plejeprodukter
Læs mere
Starte med at løbe? Tips til en god opstart
Starte med at løbe? Tips til en god opstart
Læs mere
Hårmode 2023 – tips til årets mest trendy farver og frisurer
Hårmode 2023 – tips til årets mest trendy farver og frisurer
Læs mere
Børnetøj i Frederikssund – NAME IT
Børnetøj i Frederikssund – NAME IT
Læs mere
H&M Move inviterer hele verdenen til at bevæge sig
H&M Move inviterer hele verdenen til at bevæge sig
Læs mere