Persondata

Hvordan håndterer vi dine oplysninger

Persondata


Vi behandler følgende kategorier af persondata: Registreringsoplysninger vedrørende nyhedsbrev, dvs. navn og mailadresse.

Oplysninger videregives eller sælges ikke til tredjepart, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Er du tilmeldt vores nyhedsbrev, har du følgende rettigheder:
• Du har ret til at anmode om indsigt, berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger.
• Du har ret til at modsætte dig behandlingen af dine personoplysninger og få behandlingen af dine personoplysninger begrænset – herunder, at du har ubetinget ret til at modsætte dig behandling af dine personoplysninger til brug for direkte markedsføring.
• Du har til enhver tid ret til at tilbagekalde dit samtykke, såfremt behandlingen af dine personoplysninger netop er baseret på dit samtykke.
• Du kan altid indgive en klage til en databeskyttelsestilsynsmyndighed, f.eks. Datatilsynet.

Vi tager alle forholdsmæssige sikkerhedsforanstaltninger, således personoplysninger håndteres og opbevares forsvarligt. 

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

I tilfælde af vi bliver bekendt med et brud på persondatasikkerheden, giver vi uden unødig forsinkelse besked til Datatilsynet og til de personer, hvis oplysninger er berørt af sikkerhedsbruddet.
Sillebroen Shopping er ansvarlig for behandlingen af dine personlige oplysninger, som knytter sig til modtagelsen af vores nyhedsbrev. 

Følgende vilkår gælder Sillebroens nyhedsbrev:

Når du tilmelder dig Sillebroens nyhedsbrev giver du Sillebroen samtykke til at behandle dine personoplysninger (databeskyttelsesforordningen artikel 6, stk. 1, litra a og markedsføringslovens § 10) alene til det formål at modtage nyhedsbreve og markedsføringsmateriale. Du kan til enhver tid trække dit samtykke tilbage ved at framelde dig nyhedsbrevet (databeskyttelsesforordningen artikel 7, stk. 3), dette gøres ved at klikke på linket ”Afmeld” nederst i nyhedsbrevet. Dine oplysninger vil herefter blive slettet, medmindre vi har et andet lovligt grundlag, der gør, at vi fortsat kan behandle personoplysningerne.

INSPIRATION FRA SILLEBROEN
Trend: Disse solbriller skal du bære denne sæson
Trend: Disse solbriller skal du bære denne sæson
Læs mere
Guide: Gør din have ekstra klar til de varme tider
Guide: Gør din have ekstra klar til de varme tider
Læs mere
Beskyt dig mod solen: En guide til effektive solcremer
Beskyt dig mod solen: En guide til effektive solcremer
Læs mere
GUIDE: Bliv klar til forårets udendørsaktivitet
GUIDE: Bliv klar til forårets udendørsaktivitet
Læs mere
Forårs must-haves: Lækre sko til de varmere tider
Forårs must-haves: Lækre sko til de varmere tider
Læs mere
Boligtips 2024: Gør din bolig forårsklar
Boligtips 2024: Gør din bolig forårsklar
Læs mere
Forårs must-haves: Perfekte skjorter til ham og hende
Forårs must-haves: Perfekte skjorter til ham og hende
Læs mere
GUIDE: 3 overgangsjakker til ham og hende, der er perfekte til forårssæsonen
GUIDE: 3 overgangsjakker til ham og hende, der er perfekte til forårssæsonen
Læs mere
Børnetøj til Foråret: Klæd dit barn på til lune forårsdage
Børnetøj til Foråret: Klæd dit barn på til lune forårsdage
Læs mere
Spisesteder Frederikssund – masser af muligheder i Sillebroen
Spisesteder Frederikssund – masser af muligheder i Sillebroen
Læs mere
Udendørs legetøj & spil - kom foråret i møde med sjov og hygge
Udendørs legetøj & spil - kom foråret i møde med sjov og hygge
Læs mere
Starte med at løbe? Tips til en god opstart
Starte med at løbe? Tips til en god opstart
Læs mere
Børnetøj i Frederikssund – NAME IT
Børnetøj i Frederikssund – NAME IT
Læs mere
H&M Move inviterer hele verdenen til at bevæge sig
H&M Move inviterer hele verdenen til at bevæge sig
Læs mere