Living Frederikssund Isenkram

Living Frederikssund Isenkram

Din Isenkræmmer i Sillebroen

Alt i isenkram til konkurrencedygtige priser

Din Isenkræmmer i Sillebroen er en frivillig isenkramkæde, med et bredt sortiment indenfor isenkram. Hos Din Isenkræmmer finder du altid konkurrencedygtige priser. Vores sortiment er tilpasset sæsonen, og har altid et interessant udvalg.Hos os er vi stolte af Isenkræmmerfaget og lægger stort vægt på de værdier der medfølger, såsom kyndig, personlig og dybdegående vejledning. Da vi skifter vores sortiment løbende, vil du altid kunne gå ned i Din Isenkræmmer og se mange ekstraordinære tilbud og nye, spændende varer, der kan pifte dit hjem op. Du vil altid kunne finde et stort udvalg af mange forskellige og populære brands.

Vi oplyser en grå tid!

På nuværende tidspunkt holder vi desværre lukket grundet Corona - hvis der er julegaver, der skal byttes, så har vi forlænget fristen til d. 28 februar 2021.

Det er en mørk tid - og det vil sige at det er endnu mere nødvendigt at have noget ordentligt lys i hjemmet. Hos Living Frederikssund Isenkram, kan du gå på opdagelse i vores fantastiske udvalg af lys og lamper - der er noget for hver en smag, og garanteret også noget for dig. Hvis 2021 er året, hvor du gerne vil blære dig køkkenet - så har vi et bredt sortiment til små priser af alt i køkkenudstyr og vi går aldrig på kompromis med hverken design eller kvalitet.

Telefon: 47 31 24 25

E-mail: frsund-isenkram@vip.cybercity.dk

http://www.dinisenkraemmer.dk

Living Frederikssund Isenkram PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN