SMOKE-IT

SMOKE-IT

- kvalitet indenfor e-cigaretter, væsker og tilbehør

SMOKE-IT startede tilbage i 2011 som en enkeltmandsvirksomhed, og har siden hen ekspanderet. Vi har nu mere end 30 fysiske butikker landet over, en velfungerende webshop og er nu én af Danmarks førende virksomheder indenfor salg af e-cigaretter og udstyr. Siden opstarten har vi gjort det til vores vigtigste mission, at sørge for den komplette serviceoplevelse, når du skal købe en e-cigaret, så du er bedst klædt på til at handle den e-cigaret, der passer netop dit behov bedst. Vi er danskernes foretrukne butik, når der skal handles e-cigaretter, e-væske og udstyr hertil i alle afskygninger. Hvorvidt du er nybegynder og overvejer at kvitte cigaretterne til fordel for et sundere alternativ, eller om du har dampet i mange år, så finder du hos SMOKE-IT et bredt udvalg af produkter, som kan give dig den perfekte dampoplevelse. Vores dygtige butiksbestyrer og –assistenter sørger for, at et besøg i vores butik er en dejlig oplevelse. De kan hjælpe dig med rådgivning og vejledning i e-cigaretter, give dig en gratis smagsprøve på mange forskellige slags e-juice og sørge for, at du bliver klædt ordentligt på til at vælge det rigtige udstyr for dig. Vi samarbejder med professionelle virksomheder, der producerer de bedste produkter på markedet, og vi har derved samlet det bedste kvalitetsudstyr til rimelige priser.

På vej mod en røgfri fremtid

i har et stort udvalg af røgfrie produkter. Vi har gode tilbud til de voksne rygere, der gerne vil fortsætte med nikotinprodukter, men på en mindre skadelig måde. Vi har både produkter, der ikke indeholder tobak. Og så har vi andre produkter, der baserer sig på ægte tobak, men som ikke brændes på traditionel vis, men som opvarmes. På den måde undgår man røg og cigarretlugt.

Hop ind i 2021 - et år med nye vaner

Tag et smut forbi vores SMOKE-IT butik hos Sillebroen og gå på opdagelse i en verden af damp og e-væsker. Hvis det er lidt uoverskueligt, skal vi nok hjælpe dig igang med din nye e-cigaret, give dig rådgivning i forbindelse med et startsæt og hvilken nikotinstyrke, der passer netop dit behov og din målsætning. Vi er desuden i tæt samarbejde med sikkerhedsstyrelsen og alle produkter er godkendt til salg, så du kan føle dig sikker, når du handler ved os.

Telefonnummer: 40 24 57 21

Website: www.smoke-it.dk

 

SMOKE-IT PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN