Nordisk Film Biograf

Nordisk Film Biograf

En top moderne 4-sals biograf.

Der er i alt 551 sæder, fordelt på 4 sale. Biografen byder på den nyeste teknologi, for at sikre dig den bedst tænkelige filmoplevelse. Biografen er ikke kun begrænset til film. Som en aktiv del i Frederikssunds kulturtilbud, vil biografen også vise opera, fodbold, spil, ballet, skuespil og masser af andre spændende oplevelser der er til rådighed for digitale biografer.

Tag en velfortjent pause i Nordisk Film Biograf i Sillebroen

Vi holder midlertidigt lukket grundet myndighedernes restriktioner. Vi glæder os til at se jer hos vores Biograf igen, når restriktionerne er løftet.

Den lokale biograf i Frederikssund. Vi er den bedste biograf med de bedste film. Læn jer tilbage og lad roen sænke sig over jer - den gode filmoplevelse får du hos Nordisk Film Biograf, der appellerer til hele familien. Hos os, kan du opleve de bedste og nyeste film - uanset hvilken genre af film du er til, finder du altid de rigtige på plakaten. Der er ikke noget som at sætte lidt skub i hverdagens monotone tilstand - der skal lidt aktion og drama til. I Nordisk Film står underholdning altid på menuen, så du kommer aldrig til at kede dig her. Og så glemmer du hverdagen for en stund eller halvanden time. 

Skift sofaen derhjemme ud med biografsæder

Skift sofahyggen ud, hiv manden eller konen og børnene under armen, og tag dem med ud til en filmoplevelse, de sent vil glemme. Vi sørger for de helt rette omgivelser og udstyr, så kan det altså ikke måle sig med sofaen og TV’et derhjemme. En biograftur er også den helt perfekte første date, eller valentinesdate - man undgår den akavede stilhed, hænderne mødes måske ved colaen eller popkornene. Og så er der helt sikkert et fedt samtaleemne, til når I spadserer væk fra biografen.  Stik hænderne i nogle dampende varme popkorn eller slå dig løs i vores store afdeling i bland-selv-slik. Og når munden er tør efter 1L popkorn, så sluk tørsten med noget lækkert og læskende. Såsom Coca Cola eller Fanta. Mums!

 

🎬 Bestil Billetter her

 

Nordisk Film Biograf PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN