Centerkiosken

Centerkiosken

Kiosk i Frederikssund

I Centerkiosken i Sillebroen har vi et stort udvalg af kioskvarer. Og vi har med garanti noget af det, du lige står og mangler. Vi har samlet alle de gængse kioskvarer - og meget mere til. Vi har blandt andet postkort, magasiner, aviser, blade, is, gammeldags vaffelis, bland selv slik, Frozen Yoghurt, vand, sodavand, tyggegummi blandt mange andre gode kioskvarer. Du kan også købe nogle snacks til sofahyggen - vi har chips og chokolade i massevis. Samtidig har vi også et lokale med spilleautomater. 

Underholdning og fornyet energi!

Du kan også gå på opdagelse blandt vores mange magasiner og dagens aviser, så du kan blive underholdt af noget godt læsestof.

Skal du have lidt energi til turen hjem, så har vi også et udvalg af drikkevarer, eller hvad med at forkæle dig selv med lidt sødt. Føler du dig ekstra heldig i dag? Så kan du hos Centerkiosken også finde Lotto andre spil fra Danske Spil. Så kan det være du kan skrabe dig til en ny shoppetur hos Sillebroen.

Vintertid er sliktid

Hvem elsker ikke at sætte sig med en fyldt slikskål foran fjernsynet en grå og kold vinteraften? Så er hele familien glade og man glemmer stress og jag et sekund. Hvis I skal have nogle vintergodter med til ganen, når I er på vej hjem fra den hektiske vintershoppetur, så hop ind forbi os i Centerkiosken og opfyld rationerne af jeres lager af godter!

Du kan også tage ungerne med herind og gå amok vores store sortiment af det populære Frozen Yoghurt. I kan vælte jer i alle de lækre toppings - vi har blandt andet karamel og chokoladesauce - og så kan du fylde på med slik fra vores bland-selv hylder. Lækkert, ikke? Lige nu findes vores Frozen Yoghurt i varianterne: Brombær, hindbær, mango og granatæble.  Når du er herinde, kan du passende tage en omgang på en af vores mange spilleautomater, mens familien vælger slik. 

Tjek meget mere om vores butik på vores Facebook:

😄Følg butikken på Facebook - klik her

 

Tlf: 26373300

Centerkiosken PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN