KVICKLY

KVICKLY

Vi har en holdning til de varer, vi handler med.

Kvickly er dit lokale supermarked i Frederikssund. Kvickly-varehusene har et bredt udvalg af dagligvarer, der er stærke på både pris og kvalitet. Sortimentet rummer bl.a. et stort og spændende økologisk sortiment med over 600 varer - herunder også økologi til discount-pris.

Du kan læse mere om nogle af vores "omtanke"-områder - klik her

Det, du bruger mest, skal koste mindst

Derfor har Kvickly et udvalg af dagligvarer til discount-pris. Kig efter det gule mærke, når du handler. Hos Kvickly er der plads til os alle, uanset dietære præferencer.  Udover vores discountvarer, har vi også stort sortiment af økologiske varer. Og vi har ligeledes sortiment af fødevarer, der er gluten og laktosefri. Hvis du lever efter en vegetarisk eller vegansk kost - eller bare søger gode og lækre alternativer til kødet, så finder du også et kæmpe sortiment hos Kvickly.   Du kan løbende holde dig orienteret om vores ugentlige tilbud i vores tilbudsaviser - hvem ved, måske kan du spare mange penge på dit yndlingsprodukt? 

Meget mere end et supermarked!

Hos Kvickly har vi samlet det hele ét sted, for vi ved at du har en travl hverdag. Vi gør indkøbsoplevelsen overskuelig for dig og hver uge byder vi på nye, skarpe tilbud. Vi forhandler blandt andet diverse elektronik såsom mikroovne, strygejern og støvsure. Og hos os kan du også gå på opdagelse blandt en verden af de nyeste bøger og film. Vores Delikatesse byder på et lækkert udvalg til frokostbordet eller den hurtige aftensmad, med menuer to-go, pastasalater og mange andre lækkerier. Tag et smut forbi vores Facebook-side, hvor vi løbende kører ekstraordinære “Ja tak”-tilbud.

Lad os alle handle sikkert!

Kvickly har åbent - og vi opfordrer alle vores gæster til at overholde anbefalingerne fra Sundhedsstyrelsen, så indkøbet kan blive mere sikkert for dig og andre handlende. Lad os komme trygt og sikkert igennem denne hårde tid. Hold afstand og bed andre tage hensyn - vask dine hænder tit eller brug håndsprit - host eller nys i dit ærme - brug mundbind eller visir.

Kvickly & Kvickly Kiosk

Alle dage 08.00 - 20.00

BrødCooperativet

Hverdage 07.00 - 19.00

Weekend 07.00 - 18.00

 

Telefon: 47 33 78 00

 

 

KVICKLY PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN