Normal

Normal

NORMAL er en butik, der sælger helt normale varer til unormale priser.

Din mulighed for at købe billige dagligvarer i Frederikssund. Alt det, vi sælger, er helt normale ting, som du bruger i din hverdag - fx Ajax til at gøre rent med, Gillette barbergrej, hårpleje fra L´Oreal eller makeup fra Maybelline. Vi køber mærkevarer der, hvor de er billigst, så vi kan sælge dem til dig til fast lave pris samtidig med, at vi også selv tjener lidt.  Vi er i stand til at konkurrere på markant lavere priser på mærkevarer, fordi vi importerer varerne fra distributører overalt i EU. Vi køber varerne dér, hvor det er billigst, og undgår samtidig fordyrende mellemled. Derfor kan du ofte spare 30-60% sammenlignet med markedsprisen. NORMAL er dog meget mere end faste lave priser på kendte mærkevarer.

OBS. Alle vores butikker har åbent!

Stort sortiment med faste og skiftende produkter

Vores mål er at du som kunde, får en unik oplevelse hver gang du besøger vores butik, derfor får vi - ud over vores store faste sortiment - hele tiden nye, spændende varer. Det kan fx være slik, som du ellers kun kender fra udlandet eller en ansigtscreme, der dufter af appelsin. Fordi vores varesortiment er skiftende, vil det altid være en ny oplevelse at komme i vores butikker.

Forkælelse til tobenede og firbenede venner

Skal den firbenede (ja, altså hunden eller katten) have noget at gnave i eller lege med, så har vi hos Normal også et bredt sortiment af billigt dyre-og kattemad og legetøj til vores pelsede venner. Vores bedste venner fortjener lidt ekstra kærlighed og at blive forkælet med en lækker snack. Og når du er i forkælelseshumør, så kan du passende købe noget lækkert med til dine to-benede venner og familie. 

Vi har et stort udvalg af varer, der hjælper dig igennem de kolde vintermåneder

Vinteren kan være hård. Også for din hud og dit hår, der har brug for ekstra fugt og pleje. Gå på opdagelse i vores brede sortiment af billige hudplejeprodukter. Blandt andet kan du finde en lækker serum, der giver fugt til en tør, kedelig og træt vinterhud, der ikke nødvendigvis behøver koste en formue for at være et kvalitetsprodukt.  Du kan også finde et lækkert udvalg af varme drikke, der varmer i den kolde tid.

Se mere om Normal på https://www.normal.dk/

Normal PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN