Apotek

Apotek

Dit lokale Apotek hos Sillebroen

Apoteket sælger lægemidler, naturlægemidler, frihandelsvarer og andre serviceydelser. Derudover tilbyder vi rygestopkurser, rådgivning til astmapatienter om korrekt inhalation og dosispakket medicin. Apoteket sikrer en korrekt lægemiddelanvendelse ved at give faglig information tilpasset den enkelte kundes behov.

Fokus på velvære og sundhed

Hos os er du i trygge hænder. Vi tager hånd om dit helbred og velvære. Vi udbyder et bredt sortiment af håndkøbsprodukter til sundhed og velvære - det gælder hud,fod,-og tandpleje og andre toiletartikler. Her kan du også finde alt i kosttilbud og vitaminpiller og mineraler. Her kan du få ekspederet din recept og få gode råd til den medicin du får udleveret i trygge og professionelle rammer.

Vi hjælper dig igennem de kolde vintermåneder

I vintermånederne kan huden blive ekstra irriteret og tør. Derfor er det vigtigt, at man får denne rette pleje til huden, der passer lige præcis til dine behov. Kig forbi og tjek vores store udvalg af hudplejeprodukter. Blandt andet, kan du hos Apoteket finde det danske hudplejemærke Decubal, der er velegnet til tør og irriteret hud og som ikke indeholder parfume.

Særlige tilbud i forbindelse med COVID-19

Apoteket tilbyder også et stort sortiment af håndsprit og mundbind, så du kan beskytte dig selv mod coronavirusset. Det er vigtigt at huske at holde afstand, sådan lyder det vigtigste råd fra Sundhedsstyrelsen. Hvis du er en borger med øget risiko for alvorligt forløb med COVID-19, er pårørende til en sådan person eller blot er en bekymret borger, kan du på dit lokale Apotek på Sillebroen hente det populære afstandsbadge - det er gratis at hente, og det opfordrer dine medmennesker til at være opmærksomme med at holde særlig afstand, altså to meters afstand.  Hvis du gerne vil testes for om du har haft COVID-19 - den såkaldte antistoftest - kan du indenfor 10 minutter og med en betaling på 269 kroner, få undersøgt om din krop har dannet antistoffer mod coronavirus SARS-CoV-2.

Apotek PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN