Bon Goût

Bon Goût

Taskebutik i Frederikssund

BEMÆRK - vi er flyttet i et nyt stort butikslokale, ved det store torv i stuen!

Tasker siden 1945 - historien om Bon Goût

Bon Goût er grundlagt af Erik Guttermann i 1945. De første år lå virksomheden på Vesterbrogade. Bon Goût har altid tilstræbt at producere varer i bedst mulig kvalitet. Produkterne bliver i dag fremstillet i udlandet, men specialopgaver og alle prototyper bliver lavet i Danmark for at få det rigtige design og kvalitet. Bon Goût har i generationer oplært nogle af branchens mest kompetente porteføljemagere, og denne holdning har i høj grad præget de produkter, der blev fremstillet på fabrikken.

Stort sortiment

Oprindeligt var det udelukkende dametasker der blev produceret, i respektive skindsorter, lige fra kalveskind/gedeskind, til helt eksotiske materialer som slange, krokodille og sæl. I dag er produktsortimentet udvidet betydeligt, og omfatter rejse-serier i såvel hårde skalkufferter, bløde trolleys, skind attachemapper, pilottasker, værktøjstasker, skoletasker etc.

Specialopgaver og unikt design

Bon Goût har sin niche indenfor kunde-design og specialopgaver. Bon Goût er ofte involveret i special designede opgaver som konferencemapper, salgsmapper, læderomslag til specielle situationer, "kundetilpassede - julegaver", når virksomheder ønsker at give deres medarbejdere gode, gedigne produkter til rimelige priser. Bon Goût dækker i dag hele viften fra modetasker i imiteret læder til lave priser, til de fineste produkter i højeste kvalitet indenfor trolleys/computertasker i nappa/læder.

Telefon: 47 31 05 11
👉Gå til butikkens hjemmeside - klik her

Vi hjælper dig med rejseudstyret

Når du skal ud og rejse er det vigtigt at du har de helt rette rejseartikler - kuffert eller trolley, rygsæk eller bæltetasker, der både er praktiske og nemme at håndtere, men også lækre og som passer dit specifikke behov; om det er weekendturen eller en længere ferie. Vi tilbyder kufferter i forskellige størrelser, farver og materiale. Hos os kan du både finde kufferter i mærket Samsonite, men også vores eget lækre Bon Goût brand.

Accessories til farten

Desuden kan du også hos Bon Goût finde diverse accessories til når du er på farten - det gælder bæltetasker, toilettasker, kortholdere og pengekatte - alt sammen i lækkert design og fantastisk materiale. Det vil helt sikkert gøre turen smartere. Som noget nyt kan du hos Bon Goût også købe smarte mundbind for en sikker rejse.

Bon Goût PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
Spar Op til 50%
Kuffert
Bon goût
INSPIRATION FRA SILLEBROEN
4 tips til at beskytte dit barn i forårssolen
4 tips til at beskytte dit barn i forårssolen
Læs mere
5 bøger du skal læse i forårssolen
5 bøger du skal læse i forårssolen
Læs mere
6 hvide sneakers til foråret
6 hvide sneakers til foråret
Læs mere
5 seje overgangsjakker til mænd
5 seje overgangsjakker til mænd
Læs mere
5 smukke sommerkjoler
5 smukke sommerkjoler
Læs mere
6 af sæsonens hotteste solbriller
6 af sæsonens hotteste solbriller
Læs mere