Handmade Nails

Handmade Nails

Neglesalon i Frederikssund

Mangler dine negle lidt ekstra kærlighed? Hos Handmade Nails laver vi kunstige negle og så tilbydes du en luksuriøs manicurebehandling. Vi bruger kun kunstige negle af højeste kvalitet. Hvis du ønsker en luksusbehandling til dine hænder, så er Handmade Nails stedet for dig. 

De små glæder i hverdagen

Der er intet der gør en i bedre humør, som en ny manicure. Vores dygtige personale vil gøre deres allerbedste for, at vores kunder skal føle sig velkomne og afslappede. Så her kan du læne dig tilbage, lade hverdagsstressen glide i baggrunden og lade os give dig den fantastiske service neglebehandling, du fortjener. Vi giver desuden de perfekte muligheder for at skabe et unikt look til dig, som reflekterer din personlige stil - og som ikke er som de andre. Skil dig ud med dine negle! Derfor tilbyder vi mange forskellige mønstre og farver, så du med garanti lige finder det, der passer allerbedst til dit humør og look! Vi laver både professionel påføring, vedligehold og design af kunstige negle. 

Vintertid = mig-tid

Vi ved, hvor vigtigt det er at sætte noget mig-tid af, især i de kolde vintermåneder. Og det er i de kolde tider, hvor luften er kold, hvor en luksusbehandling af dine hænder er allermest gavnlig. Vi tilbyder anerkendte behandlinger af dine negle i høj kvalitet. Vi står parate til at gøre dine negle smukke og klar til foråret. Om du har brug for at få neglebehandlinger til en festlig lejlighed eller selvforkælelse, så sørger vi for at alle vores kunder får en unik oplevelse og et fantastisk resultat. Så hvis du går og drømmer om flotte negle, så tøv ej og tag et smut forbi vores fantastiske neglesalon.

Hold øje med ekstraordinære tilbud fra Handmade Nails på Sillebroens Facebookside

👉Tjek Sillebroens Facebookside - klik her

Telefon: 47 33 33 38

Handmade Nails PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN