Matas

Matas

Matas er eksperter i pleje, velvære, skønhed og helse. I vores butik i Sillebroen finder du Matas stribeserie plus de største brands inden for kosmetik og dufte. Hos Matas finder du et stort udbud af alt i parfumer, skønhedsprodukter, kosmetik, hudpleje og hårpleje til mænd og kvinder, store og små.Vi sælger også midler mod rygestop, smertestillende medicin og midler med desinfektion.

OBS. Alle vores Matas-butikker er fortsat åbne - med forlænget byttefrist til d. 28 februar.

Naturlig skønhed

Desuden har Matas også sin egen linje, Matas Natur. Her er alle produkterne Svanemærket, indholdet er naturligt med naturlige og skånsomme ingredienser. Produkterne er dermed velegnet til sart hud. Kom forbi Matas, så skal vi nok rådgive dig om hvilket Matas Natur-produkt du skal købe for at opnå den rette effekt på netop din hud.

Lad 2021 være året, hvor du sætter dit velvære i højsædet

Tag et smut forbi din lokale materialist hos Sillebroen og få inspiration og vejledning til, hvordan du giver din hud og din krop de bedste vilkår med de bedste produkter. Gå på opdagelse i en verden af forkælelse, for det er vigtigt at forkæle sig selv i “disse tider”. Vi kører også et bredt sortiment af kosttilskud og vitamintilskud, så du kan få en god start på året indefra og ud.

Vi glæder os meget til at se dig i Matas!

Telefon: 47 38 42 47
http://matas.dk

 

Matas PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN