Matas

Matas

Din materialist i Frederikssund

Matas er eksperter i pleje, velvære, skønhed og helse. I vores butik i Sillebroen finder du Matas stribeserie plus de største brands inden for kosmetik og dufte. Hos Matas finder du et stort udbud af alt i parfumer, skønhedsprodukter, kosmetik, hudpleje og hårpleje til mænd og kvinder, store og små.Vi sælger også midler mod rygestop, smertestillende medicin og midler med desinfektion.

 

Naturlig skønhed

Desuden har Matas også sin egen linje, Matas Natur. Her er alle produkterne Svanemærket, indholdet er naturligt og økologisk med naturlige og skånsomme ingredienser - helt uden farvestoffer og 100% veganske. Produkterne er dermed velegnet til sart hud og til dig, der tager et ekstra hensyn til miljøet. Vores Matas Natur produkter kan fåes i 3 forskellige serier, samt en solplejeserie - så kan du finde noget, der passer til dine ønsker.  Kom forbi Matas, så skal vi nok rådgive dig om hvilket Matas Natur-produkt du skal købe for at opnå den rette effekt på netop din hud. 

Lad 2022 være året, hvor du sætter dit velvære i højsædet

Tag et smut forbi din lokale materialist hos Sillebroen og få inspiration og vejledning til, hvordan du giver din hud og din krop de bedste vilkår med de bedste produkter. Gå på opdagelse i en verden af forkælelse, for det er vigtigt at forkæle sig selv. Vi kører også et bredt sortiment af kosttilskud og vitamintilskud, så du kan få en god start på dagen. Solens UV-stråler skader, uanset om det er sommer eller vinter - især ansigtet er særligt udsat året rundt, og det kan blandt andet betyde at du hurtigere udvikler rynker. Så gør det til vane, hver morgen at smøre et lag solcreme i ansigtet - hos Matas har vi et stort sortiment af ansigtscremer med solfaktor i, så bliver det helt automatisk en del af din morgenrutine!

Vi glæder os meget til at se dig i Matas!

Telefon: 47 38 42 47

😄Gå til Matas hjemmeside - klik her

 

 

Matas PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
Spar 100 kr.
Nilens Jord
Matas
Pris: KUN 149,95 kr.
Spar 20%
GraVitamin Tabletter
Matas
Før 119,95 kr.
Pris: 95,95 kr.
INSPIRATION FRA SILLEBROEN
4 tips til at beskytte dit barn i forårssolen
4 tips til at beskytte dit barn i forårssolen
Læs mere
5 bøger du skal læse i forårssolen
5 bøger du skal læse i forårssolen
Læs mere
6 hvide sneakers til foråret
6 hvide sneakers til foråret
Læs mere
5 seje overgangsjakker til mænd
5 seje overgangsjakker til mænd
Læs mere
5 smukke sommerkjoler
5 smukke sommerkjoler
Læs mere
6 af sæsonens hotteste solbriller
6 af sæsonens hotteste solbriller
Læs mere