Burger King

Burger King

Nu også i Sillebroen

❗️Burger King har lukket 31/12 samt 1/1-2022

Kongen af burgere er flyttet ind i Sillebroen

Telefon 50 76 80 27

👉Gå til Burger Kings hjemmeside - klik her

❗️Fra 12. november skal du vise Coronapas, hvis du skal spise på Burger King

Kom sulten til livs hos Burger King

Du kan med garanti gå mæt fra Burger King og endda uden at have brugt alt for mange penge. Her kan du indtage et godt måltid, om det er til middag eller aftensmad. Eller måske endda morgenmad. De lækre flammegrillede burgere er lækre, uanset hvornår de bliver indtaget.

Stort udvalg, små priser

Vi er verdensberømte for vores burgers og fritter - blandt andet den populære Whopper eller Big King. Vi har også et stort udvalg af de lækreste snacks, til den lille sult. Du kan få Chicken Nuggets med en dip sauce efter eget valg - Onion Wings, Twisters eller Chili Cheese tops! Mums. Et hurtigt og lækkert måltid - med sprøde fritter og iskold cola.

...også til kaffepausen

Hvis du har brug for en kaffepause, kan du også tage sådan en hos Burger King. For vi har både forskellig kaffe og milkshakes.Og måske kunne vi friste med en dessert til den søde tand? Vi har donuts, muffins og softice! Så får du den energi der skal til, for at du kan fortsætte shoppeturen med et smil. - Du vil med garanti få en kongedag med en af vores flammegrillede lækkerier i maven

Burger King PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN