Café Vivaldi

Velkommen til Cafe Vivaldi i Frederikssund.

Café Vivaldi åbner snart i nye flotte rammer - glæd dig!

Café Vivaldi ligger lige ved hovedindgangen til Sillebroen Shoppingcenter. Vi lægger vægt på lyse og hyggelige omgivelser, hvor man virkelig føler sig hjemme. Café Vivaldi er bl.a. kendt for sit udsøgte menukort og sine lækre kaffespecialiteter.

En velfortjent kaffepause

Hos os brænder vi for den gode kop kaffe. Dagen bliver bare lidt bedre. Det er besøget værd hos Café Vivaldi, når du vil holde en frokost-eller kaffepause. Vi serverer god mad, der mætter - men tilbyder også rammerne som et hyggeligt mødested for vennerne.

Åbningstider

Man - fre   10.00 - 22.00
Lørdag   10.00 - 22.00
Alle søn- og helligdage
Køkkenet er åbent til
  10.00 - 22.00
21.00

Telefon: 45 41 00 99
http://cafevivaldi.dk

Forkæl dine smagsløg

Vi sætter en ære i ikke kun at skabe en helt fantastisk hyggelig oplevelse for hele familien, men serverer caféretter for hele familien, lavet på de allerbedste råvarer. Vi byder på de helt perfekte rammer, og især i den grå og kolde vintertid, er det rart at kunne lade freden sænke sig over jer, så shoppeturen kan blive lidt mere overskuelig. Hos Café Vivaldi kan du gøre alt dette med et lækkert måltid mad og en kop varm nydelse, så du er klar til at fortsætte shoppeturen med en fornyet energi og med maverne fulde.

Café Vivaldi PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN