Sportmaster

Sportmaster

​SPORT-MASTER-kæden er i dag Danmarks største kapitalkæde af sportshandlere med omkring 1.000 medarbejdere og mere end 100 butikker over hele Danmark. SPORT-MASTER-kæden arbejder på fortsat at forbedre og videreudvikle sortimentet, servicen og rådgivningen med det mål, hele tiden at være det naturlige valg, når den sports- og motionsaktive del af befolkningen har behov for køb af sportsudstyr. SPORT-MASTER-kæden har derfor altid et omfattende og attraktivt sortiment – både af egne handelsmærker samt førende sportsmærker inden for sko, beklædning og tilbehør til sport og fritid.

Hjælp et barn til en bedre jul, når du shopper hos SPORTMASTER

Ikke alle familier har gode forudsætninger for at få en glædelig jul. Heldigvis hjælper Julehjælp en række danske familier, der ikke har råd til at holde jul for deres børn, og når man shopper hos SPORTMASTER, kan man nu støtte Julehjælp med 25 kroner. Med dit bidrag kan endnu flere få nytte af alt det gode arbejde, som Julehjælp bidrager til.

❤️ Læs mere og støt her eller i butikken


Du kan også få gratis medlemskab og masser af landsdækkende klubfordele.

 

Vil du være en del af SPORT-MASTER Club?

Det koster ingenting at være medlem af SPORT-MASTER Club. Derimod får du adgang til konkurrencer, gode tilbud og særlige arrangementer. Du kan anvende dit kundeklubkort i samtlige SPORT-MASTER butikker landet over. Du optjener således bonus, uanset i hvilken af vores butikker du handler.

⭐️Se medlemsfordele - klik her

Sportstøj og udstyr til hele familien

Sport samler os. Hop i billigt og lækkert sportstøj fra Sportmaster - der findes noget til enhver smag og pris - og tag familien med ud på et nyt sportseventyr. Hos Sportmaster er der er et hav af populære sportsmærker til mænd, kvinder og børn, så mon ikke I kan finde noget der imødekommer jeres behov og ønsker.

Start det nye år ud med gode vaner

Her kan du købe billigt træningstøj! Mangler du løbegearet, så det er lettere for dig at efterleve dit nytårsforsæt med at løbe mere i det nye år - så har vi et stort udvalg af kendte brands, såsom Nike, Asics og Adidas, der med garanti vil gøre løbeturen bedre. Kvalitetsløbetøj behøver ikke koste dig en formue. Hos Sportmaster har vi de nyeste bud på det perfekte træningsoutfit, der både er praktisk og smart og vi rådgiver dig med glæde om, hvad der lige passer dit behov og din smag - vi hjælper dig med at få styr på træningsgarderoben.

Telefon: 47 31 08 11
E-mail: frederikssund@sportmaster.dk

😄Gå til Sportmasters hjemmeside - klik her

 

Sportmaster PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN