Deichmann

Deichmann

Hos Deichmann finder du de nyeste trends inden for skomoden, uden at det koster dig en formue. Udvalget er bredt, og der findes mange modeller til hele familien at vælge imellem. Nøglen til Deichmanns succes er ingen hemmelighed. Som Europas største skokæde kan de bestille mængder, der er unike i branchen. Derigennem opstår prisfordele, som Deichmann gerne lader sine kunder komme til gode. Deichmann lægger stor vægt på social ansvarlighed og har i mange år støttet samfundsmæssige og humanitære formål i Indien, Tanzania og i Europa.

Sko til hele familien

Her finder du fede sko til skarpe priser. Vi guider dig til dit livs bedste skokøb Vi har sko til alle aldre - og har mange kendte skomærker. Blandt andet kan du købe Adidas, Acics, Fila og Puma. Til småbørnene kan du købe de populære mærker i Barbie, Disney og Hello Kitty. Vi har sko til mange formål og til hverdagens udfordringer - klassiske sko til kontoret og vandrestøvler og gummistøvler til friluftsliv.

Du behøver ikke få kolde fødder

Dine fødder fortjener maksimal komfort. Og så behøver du endda ikke gå ned på stil. Vinteren er kommet og det betyder at det er på høje tide at finde et par komfortable vinterstøvler. Hos Deichmann leverer vi skarpe priser på et stort udvalg af hjemmesko og hyggesokker - så kan du bringe hyggen til hjemmekontoret.

Telefon: 88 80 91 72
http://deichmann.com

 

Deichmann PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN