Deichmann

Deichmann

Billige sko Frederikssund. Hos Deichmann finder du de nyeste trends inden for skomoden, uden at det koster dig en formue. Udvalget er bredt, og der findes mange modeller til hele familien at vælge imellem. Nøglen til Deichmanns succes er ingen hemmelighed. Som Europas største skokæde kan de bestille mængder, der er unikke i branchen. Derigennem opstår prisfordele, som Deichmann gerne lader sine kunder komme til gode. Deichmann lægger stor vægt på social ansvarlighed og har i mange år støttet samfundsmæssige og humanitære formål i Indien, Tanzania og i Europa. Udover sko, har vi også et stort udvalg af accessories, så du kan fuldende dit smarte look. Vi har blandt andet clutches og skuldertasker, rygsække, tørklæder og et stort udvalg af lækre sokker. 

Sko til hele familien

Her finder du fede sko til skarpe priser. Vi guider dig til dit livs bedste skokøb Vi har sko til alle aldre - og har mange kendte skomærker. Blandt andet kan du købe sneakers i mærkerne Adidas, Acics, Fila og Puma. Til småbørnene kan du købe de populære mærker i Barbie, Disney og Hello Kitty” med Paw Patrol og Minnie Mouse. Vi har sko til mange formål og til hverdagens udfordringer - klassiske sko til kontoret og vandrestøvler og gummistøvler til friluftsliv. Vores sortiment følger den nyeste mode og de nyeste trends inden for damesko, herresko og børnesko. 

Du behøver ikke få kolde fødder

Dine fødder fortjener maksimal komfort. Og så behøver du endda ikke gå ned på stil. Det skal være behageligt at bevæge sig ud i hverdagen. Derfor kan du hos Deichmann Sillebroen købe billige og smarte lightweight sneakers og memory foam sneakers. Lyder de ikke rare?  Vinteren er kommet og det betyder at det er på høje tide at finde et par komfortable vinterstøvler. Hos Deichmann leverer vi skarpe priser på et stort udvalg af hjemmesko, slippers og hyggesokker - så kan du bringe hyggen til hjemmekontoret. 
Når du har købt et par sko eller støvler, er det også vigtigt at pleje dem, så de holder mange år. Derfor kan du hos Deichmann også købe vejrbeskyttende skocreme, skovoks og sværte. 

Telefon: 88 80 91 72

😄Gå til butikkens hjemmeside - klik her

 

👉Følg butikken på Instagram - klik her
👉Følg butikken på Facebook - klik her

 

Deichmann PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN