Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen

Flying Tiger Copenhagen i Sillebroen er en danskejet butikskæde med et stort udvalg af originale, farverige, praktiske og sjove varer i dansk design til overkommelige runde priser. Vi lægger vægt på at Tigers butikker er enkle, og at du selv kan vurdere varerne. Du finder os lige ved hovedindgangen til Sillebroen.

Til hverdag og fest

Hos Tiger finder du finurlige og funktionelle ting og sager til hverdagen, til festen, til hjemmet, til hunden... Vi har et stort udvalg af ting, der får hele familien til at smile! Og så behøver det altså heller ikke koste den helt store bondegård.

Gå på opdagelse

Der er noget helt specielt ved at træde ind i en Flying Tiger-butik. Har du brug for at blive inspireret og sætte kulør på den grå og kedelige vinterhverdag. Så tag et smut forbi Flying Tiger Copenhagen i Sillebroen og gå på opdagelse i vores kollektioner - du vil med garanti finde noget, du lige går og mangler. Hvad med at købe et nyt sortiment af stearinlys og lysestager, der findes i forskellige former og farver hos os? Så kan hjemmekontoret blive en smule mere inspirerende og hyggeligt.

Telefon: 47 33 01 40
E-mail: tigerbest71@tiger.dk

Opdag meget mere på vores online shop

😄Gå til Flying Tiger Copenhagens hjemmeside - klik her
Flying Tiger Copenhagen PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN