Wagner

Wagner

Klassisk og smart herremode i Frederikssund

Hos Wagner i Sillebroen er vi helt oppe på mærkerne. Vi har mærkevarer og modetøj til fornuftige priser. Det er nøgleordene for Wagner i Sillebroen. Af samme grund, tilbyder vi dig et af branchens bedste udvalg af moderigtige mærkevarer - Vores veluddannede personale står klar til at råde og vejlede dig individuelt, når du har brug for det. Her kan du finde et stort udvalg af mærkerne Lindbergh, Bison og mange flere. 

Billigt tøj til mænd

Vi er stolte af at kunne præsentere et udvalg af herretøj, der er rig på muligheder, så der er noget til enhver smag. Bare fordi prisen er i bund, betyder ikke kvaliteten også her. Når du træder ind i vores Wagnerbutik i Sillebroen, vil du kunne opleve de nyeste trends i herremode i exceptionel kvalitet. Find den ultimativt fedeste garderobe med herretøj i bredt udvalg fra Wagner. Vi hjælper dig med at stå knivskarpt til alle livets formål - om det er en smart klassisk frakke eller trenchcoat eller jeans og t-shirt i alle varianter. Så klæder vi dig på til arbejde eller fornøjelse - eller hjælper dig med at finde et alsidigt look, der passer til det hele. 

Vi varmer dig på de kolde dage

Dagene er blevet koldere - og det vil sige at garderoben skal gøres varmere. Hvad med en trenchcoat eller dynejakke i toplækker kvalitet? Eller en flot sweater eller pullover, hvor du både ser smart ud, men ikke behøver gå og fryse. Du kan altid varme dig med gode tilbud hos Wagner. Her stræber vi efter det exceptionelle og du kan gå på opdagelse i stilserier fra klassisk og elegant til smart mode - vi skal nok rådgive dig om de nyeste trends og klæde dig på til hverdagen og festen.

Telefon: 72 45 44 81

😄 Gå til Wagners hjemmeside - klik her

 

👉Følg butikken på Instagram - klik her
👉Følg butikken på Facebook - klik her
Wagner PÅ SILLEBROEN
Udvalgte tilbud fra butikken
INSPIRATION FRA SILLEBROEN